Betöltés...
 

Pályázatok kezelése

Több éves gyakorlattal hatékony segítséget nyújtunk az alábbi területeken:

Pályázatírás

Az Európai Uniós (Új Széchenyi Terv) pályázatok sajátos elvárásokat támasztanak a pályázók felé, melyek teljesítése sokszor nem is olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik. A pályázati anyagok, dokumentációk, árajánlatok elvárásokhoz igazodó összeállítása, a megfelelő megfogalmazások használata, a különféle vállalások átgondolt kiválasztása mind-mind emberpróbáló feladat a pályázók számára.
Számos sikeres pályázat összeállítását végeztük már el, használja fel tapasztalatainkat és pályázzon sikeresen velünk.

Pályázatmenedzsment

A sikeres pályázás csak az első lépés, az elnyert támogatás lehívása külön "művészet". A pályázaton nyert összegek elszámolása sajátos ismereteket igényel, az árajánlatok-szerződések-teljesítési igazolások-számlák-bankszámlakivonatok és egyéb alátámasztó dokumentumok dzsungelében könnyű elveszni, az elhúzódó kifizetések könnyen veszélybe sodorhatják a projekt megvalósítását.
A pályázatmenedzsment szolgáltatásunk a pályázat megvalósításához kapcsolódó adminsztráció elvégzésében történő aktív részvételt jelenti, segítünk a számlák, munkaidőnyilvántartások és egyéb dokumentumok megfelelő összeállításában. Szolgáltatásunk elsősorban az elszámolásokra fókuszál,a projekt szakmai feladataiba csak annyira folyunk bele, amennyire a pályázáti pénzek sikeres lehívásához szükséges, de természetesen igény esetén a szakmai megvalósítás operatív feladatainak lebonyolítását is elvállaljuk.
Többszáz millió forint sikeres elszámolásában működtünk közre különféle projektek megvalósítási ideje alatt, használja fel tapasztalatainkat és hívja le sikeresen az elnyert támogatási összeget.

Pályázat monitoring

Szolgáltatásunk passzívabb részvételt jelent a pályázatmenedzsmenthez képest, mivel itt a benyújtásra tervezett elszámolások és beszámolók hibaellenőrzését végezzük el. Több szem többet lát elven igen hasznosnak gondoljuk minden pályázó számára harmadik fél igénybe vételét az elszámolások benyújtás előtti ellenőrzése kapcsán.
Többszáz millió forint sikeres elszámolásában működtünk közre különféle projektek megvalósítási ideje alatt, használja fel tapasztalatainkat és biztosítsa az elnyert támogatási összeg lehető legrövidebb idő alatti elszámolását.

Kommunikáció

Minden nyertes pályázó köteles az elnyert támogatási összegtől függően eleget tenni tájékoztatási kötelezettségeinek.
Számos projekt kapcsán bonyolítottuk le ezen kötelezettségek megvalósítását, használja fel tapasztalatainkat és tegyen eleget a tájékoztatási kötelezettségeknek költséghatékony módon.

 Pro bono

Non-profit szervezetek, mikro és induló vállalkozások számára nyújtott pro bono szolgáltatásaink